Over Hengelsport Leiden

Bij HSL hebben wij momenteel geen webshop. Na dit enkele jaren wel te hebben gedaan, weten wij dat het ‘erbij’ doen niet de juiste formule is. Er komt in de toekomst weer een webshop, maar op welke termijn laten wij in het midden.

Wij hebben natuurlijk wél héél veel te bieden. Van karper tot witvis, van A-merk tot eigen merk. Daarbij zijn wij goed voorzien voor de witvis-, roofvis- en karpervisser. Wij hebben merken als Fox, PB Products, Kevin Nash, Shimano, Preston, Spro, Sonubaits, CC Moore, Westin, Fox Rage, Berlok, Evezet, Sticky Baits, Korda, Guru, Mainline en ga zo maar door.

Naast ons uitgebreide assortiment hebben wij ook oog voor jou! Voor advies, service, een kop koffie of gewoon een luisterend oor. Daarmee maken wij het verschil. Een moderne winkel, met vrijwel alle grote merken en ouderwetse service.

Welkom bij HSL,

Martijn, Robert en Hans