Hengelsport Leiden is gereed voor het nieuwe seizoen!

Met deze heerlijke dagen in februari zal bij menig visser de drang om naar de waterkant te gaan snel toenemen. Of in ieder geval spulletjes inslaan en gereed zijn voor het nieuwe visseizoen. Gelukkig staan de mannen van HSL al klaar voor jullie. Het is zeker de moeite waard de winkel weer te bezoeken, deze staat voller dan ooit tevoren!

Trakker en Aqua
Sinds kort is er bij ons een mooi assortiment Trakker en Aqua te bemachtigen. Denk hierbij aan de Roving Bags van Aqua, de storage boxen, onthaakmatten of de luggage van Trakker. Iedere visser kent de kwaliteit van deze merken. Mocht je iets willen wat ze niet verkopen, wordt het natuurlijk gewoon besteld voor je!

Allin Partikels
Vanaf dit jaar gaan wij ook diverse items van Allin Partikels verkopen. Diverse kant en klare potten partikels, waaronder de HSL spodmix. Ook zullen wij een kant en klare stick mix met boekweit, hennep én gecrushte bollen van ons huismerk gaan verkopen. Top om in de winter vis op te verleiden!

Carp Season Kick Off
Zet alvast in je agenda: zaterdag 16 maart. De leukste en gezelligste open dag, de Carp Season Kick Off. Héél veel bekende namen, barretje met eten en drinken én een dikke kassakorting staan garant voor een lekker dagje!

PB Products
Van het bijna ‘Leidse’ PB Products zijn ook alle producten voorradig. De loden zijn weer terug op voorraad, de nieuwe Stretch Attack, Hollow Kevlar en vrijwel het gehele assortiment hengels. Als 1 van de eerste winkels staat er maar liefst 4 meter end tackle in onze toch al volle winkel!

RidgeMonkey
Uiteraard hebben wij voldoende ingeslagen bij de mannen van RidgeMonkey. Zo hebben we naast de Bucket Seats en de Toilet Seats uiteraard ook het gehele assortiment Gorilla Boxes op voorraad!

Dit is slechts een fractie van wat er te melden is. Een bezoek aan onze winkel staat garant voor een lekkere bak koffie, een lekker praatje en een mooi assortiment!