Zondag 17 februari organiseert Hengelsport Leiden een roofviswedstrijd op het Plashuis in Noorden. Er zal vanuit bootjes gevist worden met kunstaas of doodaas op snoek, baars en snoekbaars. We hebben ruimte voor 10 koppels. De kosten bedragen 23,50 euro per persoon, dit is inclusief lunch (erwtensoep), boothuur en vergunning (exclusief electromotor).
Er zal worden gevist van 09.00 tot 12.30 waarna we gezamelijk zullen gaan lunchen. Na de lunch zullen we verder vissen van 13.15 tot 15.00 uur waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

We hebben een prijs voor de grootste snoek (een roofvispakket twv 100 euro) en een prijs voor de meeste vissen (hierbij telt alle baars, snoek en snoekbaars). Ook deze prijs bestaat uit een roofvispakket twv 100 euro.

Mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij, want er zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar.