Op 30 november, 1 december en 2 december, vindt de Hengelsport- en botenbeurs weer plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Hengelsport Leiden zal daar goed vertegenwoordigd zijn met een 4-tal stands. In hal 8, stand 49 staan wij met een mooi assortiment voor zowel roofvis als witvis. Hier hebben we een aantal hele mooie aanbiedingen. Tevens staan wij in hal 8 stand 53b met de mannen van Strategy. Zij kunnen je alles vertellen over het Pole Position pakket en uiteraard de overige Strategy producten. In Hal 7 staan wij op stand 138 met o.a. Fox Karper en met aan aantal zeer scherpe aanbiedingen op karpergebied. In dezelfde hal staan we op stand 140 en 141 met respectievelijk RidgeMonkey en Solar Tackle. Hier zijn de nieuwste producten verkrijgbaar van deze twee topmerken. We hebben daar zelfs een unieke primeur.

Hopelijk tot ziens in Utrecht!